چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

باغ پدرى از طريق بخشش يا ارث به پسرش منتقل شده است آن باغ هنگام هديه يا انتقال به او بابت ارث، قيمت زيادى نداشت، ولى در حال حاضر قيمت آن هنگام فروش با قيمت قبلى آن تفاوت زيادى كرده است، آيا به آن مقدار زيادى كه بر اثر افزايش قيمت حاصل شده، خمس تعلق مى‏گيرد؟

پاسخ :
ارث و هبه و پول فروش آنها خمس ندارد هر چند قيمت آنها افزايش يافته باشد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری