چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانه نيمه سازى در يكى از شهرها دارم كه به علت سكونت در ساختمان‏هاى دولتى نيازى به آن ندارم، لذا قصد دارم آن را فروخته و با پول آن ماشينى براى استفاده شخصى بخرم، آيا به پول آن خمس تعلق مى‏گيرد؟

پاسخ :
اگر خانه مزبور را از درآمد سالانه شغلى و در بين سال به قصد سكونت در آن ساخته يا خريده‏ايد، و در همان سال ساخت يا خريد آن را فروخته‏ايد پول فروش آن اگر در همان سال فروش در مؤونه زندگى مصرف شود، خمس ندارد، و همچنين اگر بعد از سكونت در آن، در سال بعد آن را فروخته باشيد پول فروش آن خمس ندارد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری