چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

جايى كه در آن كار مى‏كنم، چند سال است كه مبلغى به من بدهكار است كه تاكنون آن را نپرداخته است، آيا به اين مبلغ به مجرّد دريافت آن خمس تعلق مى‏گيرد يا اينكه بايد يك سال بر آن بگذرد؟

پاسخ :
مبالغى كه طلب داريد اگر بابت اجرت كار باشد و در سال خمسى قابل دريافت نباشد، جزء درآمد سال دريافت آن محسوب مى‏شود، كه اگر در همان سال دريافت، در مؤونه مصرف شود، خمس ندارد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری