چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانه‏اى را با پرداخت مبلغى به عنوان رهن اجاره كرده‏ام، آيا پس از گذشت يك سال به آن مبلغ خمس تعلق مى‏گيرد؟

پاسخ :
مبلغى را كه به مؤجر قرض داده‏ايد اگر از منعفت كسب باشد، چنانچه تا پايان سال خمسى تان قابل دريافت از صاحب‏خانه نباشد، پرداخت خمس آن در آن سال واجب نيست، ولى بعدا هر وقت آن را دريافت نموديد، بايد خمس آن را بپردازيد.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری