چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

نماز گزارى كه مى‏خواهد در روز جمعه بين نماز جمعه و ظهر جمع نمايد، آيا بايد براى هر يك بدون قصد وجوب، فقط قصد قربت كند، يا اين كه براى يكى از آن دو هم قصد قربت نمايد و هم قصد وجوب و براى ديگرى فقط قصد قربت نمايد و يا اين كه بايد براى هر دو هم قصد وجوب كند و هم قصد قربت؟

پاسخ :
در هر يك از آن دو قصد قربت كافى است و قصد وجوب در هيچكدام واجب نيست.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری