چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گاهى مشاهده مى شود كه هنگام مسافرت با اتوبوس، بعضى از رانندگان مسافران را براى خواندن نماز پياده نمى كنند و اگر تذكّر بدهند احتمال دارد كه توجّه نكنند، تكليف چيست؟

پاسخ :
جواب: تا آن جا كه توان داريد تذكّر بدهيد و اگر جدّى تذكّر بدهيد مطمئن باشيد اثر مى كند و نگه مى دارند و اگر نگه نداشتند بايد در ماشين، به هر طور كه مى توانيد، نماز بخوانيد.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول