چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در قريه ايزدخواست داراب مسجدى وجود دارد كه در ميان آن حوضى جهت وضو احداث گرديده است، اينك به علّت كثرت جمعيّت و عدم مراعات بهداشت و مانند آن، مى خواهند حوض مذكور را بردارند و در يك گوشه مسجد وضوخانه اى بسازند، آيا اين كار جايز است؟

پاسخ :
جواب: اگر از بين بردن حوض به نفع مسجد و نمازگزاران است، اشكالى ندارد، همچنين ساختن وضوخانه براى وضو گرفتن در گوشه اى از مسجد، آن هم به شرطى كه در بالا آمد، مانعى ندارد.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول