چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

از نظر احكام شرع، تغيير نام مسجد چه حكمى دارد؟ مثلاً در جايى كه بانى مسجد نام خود را بر آن نهاده است، مى توان نام آن مسجد را تغيير داد؟

پاسخ :
جواب: هرگاه مسجد به نام شخص بانى يا افرادى مانند او بوده باشد و بخواهند آن را به نام امامان معصوم)عليهم السلام(، يا شخصيّتهاى معروف اسلامى تغيير بدهند، اشكالى ندارد; ولى بهتر آن است كه نام بانى را به عنوان بنا كننده، زير نام مسجد بنويسند تا مردم براى او طلب مغفرت كنند; ولى اگر بر فرض در وقف مسجد نام خاصّى شرط شده، احتياط حفظ آن نام است.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول