چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در مورد ارزش و اهمّيّت نماز جماعت احاديث فراوانى وارد شده است; طبق يكى از اين روايات ـ كه در ابتداى احكام نماز جماعت رساله حضرتعالى نيز آمده است ـ در شرايط خاصّى ثواب نماز جماعت نامحدود است، بنابراين كسى كه در چندين نماز جماعت با شرايط مذكور شركت كند، آيا امكان دارد ثواب نماز جماعت گناه يا گناهانى كه عقوبت محدودى دارد را از بين ببرد؟

پاسخ :
جواب: ثواب نماز جماعت بيش از آن است كه تصوّر شود; ولى شرط از بين رفتن گناه توبه است و تنها خواندن نماز جماعت باعث از بين رفتن آثار گناه نيست.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول