چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فتواى شما را درباره طهارت كفّار ديدم، لطفاً در اين باره مسائل زير را توضيح دهيد. الف( آيا اين فتوا شامل مشركين هم مى شود؟ ب( آيا مراد از كفّار، تنها افرادى هستند كه منكر رسالت و خاتميّت مى باشند؟ يا منظور افرادى است كه با انكار رسالت و خاتميّت، براى خدا شريك هم قايل باشند؟ ج( اگر خوردن دست پخت كافر جايز باشد، آيا گوشت و ماهى كه كافر مى پزد را نيز مى توان خورد؟ د( اگر كافر پاك است، در اين صورت آيا فقط خوردن غذاى آنان جايز است، يا ازدواج با آنان نيز جايز است؟

پاسخ :
جواب الف : اگر بتوانيد، احتياط كنيد.
جواب ب : هردو گروه جزء كفّارند.
جواب ج : اگر ذبيحه اسلامى باشد و ماهى با شرايطش از آب گرفته شده باشد، اشكالى ندارد; ولى تا ضرورتى نباشد پرهيز كنيد.
جواب د : ازدواج موقّت با اهل كتاب جايز است و با غير آنها جايز نيست.
استفتائات حضرت آية اللّه العظمى مكارم شيرازى »مدّظلّه«