چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مشمولي كه واجد شرايط بهره مندي از معافيت چهار برادري است ليكن يك يا بيشتر از يك برادر وي به دليل اختلافات خانوادگي يا هر دليل ديگر از تحويل كارت پايان خدمت خود به او امتناع مي‌كنند اين فرد چگونه مي‌تواند از تسهيلات جديد (معافيت يك فرزند از خانواده‌اي كه سه فرزند آن خدمت كرده) بهره مند شود؟

پاسخ :
جواب: در اين‌گونه موارد رضايت 3فرزند خدمت كرده براي بهره‌مندي فرزند چهارم از معافيت شرط نيست. در صورتي كه اطمينان حاصل شود كه سه فرزند خانواده خدمت كرده‌اند و اين وضعيت از طريق استعلام از يگان‌هاي خدمتي مربوطه احراز شود، فرزند چهارم خانواده مي‌تواند از معافيت استفاده كند.