چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پدر خانواده به ازاي 60 ماه جبهه و 50 درصد جانبازي، چهار فرزند خود را معاف كرده است آيا مادر خانواده نيز مي‌تواند به ازاي 30 ماه جبهه خود، فرزند پنجم خانواده را معاف كند؟

پاسخ :
جواب: بله، برابر مقررات موجود هر ايثارگر مي‌تواند حداكثر از دو نوع تسهيلات و در هر تسهيلات حداكثر دو فرزند خود را از معافيت كسر خدمت بهره‌مند كند و مادر خانواده نيز در صورتي‌كه داراي سابقه جبهه يا جانبازي باشد به طور جداگانه از اين امتياز برخوردار خواهد بود.