چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مدتی است که من اصلاً نمی توانم با نرم افزار چت خود Windows live messenger آنلاین شوم و پیغام زیر برایم می آید: Because the service temporarily unavailable singing in to windows live messenger failed Please try again later Error Code : 810003CL

پاسخ :
دوست گرامی باید به اطلاع شما برسانیم که این مشکل به این دلیل است که سرویس Hotmail و MSN، از چندی پیش و در پی اعمال قوانین تحریم علیه ایران، درخواست های رسیده با نام کشور ایران را پشتیبانی نمی کنند و به همین دلیل است که شما و سایر کاربران، با چنین پیغامی مواجه می شوند. این در حالی است که اعمال چنین محدودیت ها و موانعی، کاملاً مخالف پروتکل موافقتنامه جریان آزاد اطلاعات و اینترنت تایید شده توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد بوده و در واقع عملی غیرقانونی محسوب می شود که از چند سال گذشته و به طرق مختلف، توسط شرکت های آمریکایی اعمال می شود.