چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا جنابت زنان فقط به واسطه دخول می¬باشد یا اینکه ملاعبه و بازی کردن نیز موجب جنابت می¬گردد و غسل لازم دارد؟

پاسخ :
پاسخ:

اگر زن بدون عمل دخول به اوج لذت جنسی برسد و نیز رطوبتی از او خارج شود، محکوم به جنابت می‌شود و غسل هم بر او واجب است. ولی اگر رطوبت خارج شده بعد از ملاعبه، بدون رسیدن به اوج لذت جنسی باشد محکوم به طهارت بوده و غسل هم بر او واجب نیست.