چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

درسال 1379 ازشخصي که وکيل صاحي ملک بود قطعه زميني به شرط تنظيم قرارداد واگذاري توسط بنياد مسکن خريداري وثمن معامله را نقدا" پرداخت نموده و قرارداد واگذاري ازبنياد مسکن اخذ نمودم .بعد از گذشت چهار سال از معامله وبروز اختلاف بين مالک اصلي و وکيل .مالک طي نامه اي به بنياد مسکن شخص ديگري را معرفي و بنياد بدون ابطال قرارداد من و کوچکترين خبري در سال 1383 قراردادي با شماره وتاريخ قراردادمن تهيه و به نفر دوم ميدهد .از آن موقع تاکنون يعني قريب ده سال درگير اين کار هستم .خواهشمندم درخصوص چگونگي شکايت از بنياد مسکن اينجانب را راهنمايي فرماييد.

پاسخ :
شما بايد در راستاي ايفاي حقوق قانوني خود اقدامات زير را انجام دهيد :
1-در مرحله اوّل بصورت مستند و مستدل با شكايت از وكيل ، مالك ، و بنياد مسكن ، مبايعه نامه اوليه ( قرار داد واگذاري از بنياد مسكن [ را تنفيذ كنيد .
2-در مرحله دوم نيز با شكايت از اقدامات افراد فوق ، ابطال قرارداد دوم را درخواست نماييد .
3-علاوه بر موارد فوق در دادخواست تقديمي ميتوانيد ، ضررو زيان وارده را نيز مطالبه نماييد .

با توجه به پيچيدگي نسبي موضوع مورد اشاره ، پيشنهاد مي شود از خدمات حقوقي يك وكيل برجسته استفاده نماييد . »

www.hvm.ir