چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چنانچه شهرداري ابنيه عمومي را - بدونه اينكه نياز به تخريب جهت رسيدن به هدف مورد نظر باشد - تخريب نمايد .آيا ميشود شكايت كرد اگر جواب مثبت است مرجع شكايت چه دادگاهي است و چه كساني(شهروندان، دادستان و . . . . . . . . . . . . . ) ميتوانند شكايت را مطرح نمايند. شكايت به طرفيت چه شخصي بايد انجام شود (شهرداري -شوراي شهر ، كارشناسي كه طرح را داده يا تائيد كرده و . . . . . . . )

پاسخ :
با سلام
هرگونه تخريب از سوي شهرداري بايد با راي كميسيون ماده 100 قانون شهرداري باشد.
اعتراض به راي كميسيون ماده 100 شهرداري مستند به بند 2 ماده 13 قانون عدالت اداري ميباشد.
در فرض اقدام شهرداري خارج از ضوابط كميسيون ماده 100 مرجعي كه ابنيه عمومي در اختيار اوست ميتواند از شهردار منطقه به دادسرايي كه در حوزه ي آن تخريب صورت گرفته است شكايت نمايد علي القاعده اين حق براي دادستان بعنوان مدعي العموم باقي است .