چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا سرطان از راه توارث نيز قابل انتقال است؟ اگر در خانواده فاميل زوجين سابقه ابتلا به سرطان ديده شود، احتمال انتقال آن به کودک نيز وجود دارد؟

پاسخ :

هنوز با توجه به مطالعات و تحقيقات فراوان در اين زمينه نتيجه قطعي به دست نيامده است. ولي احتمال انتقال سرطان به اطفال زياد مي باشد ولي با اين وجود علم به نتيجه کافي و درست در اين رابطه نرسيده است که بتوان افرادي را که از خانواده هاي مبتلا به سرطان هستند را ار ازدواج منع نمود.