چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خواستگارى دارم كه همتاى من نيست؛ اما از ترس نفرين او مى‏خواهم پاسخ مثبت دهم. آيا اين كار درست است؟

پاسخ :
در فرهنگ دينى ما، نفرين وجود دارد و خداوند در قرآن كريم، افرادى از جمله شيطان )و ان عليك اللعنة الى يوم الدينحجر)15(، 35. كافران )فلعنة الله على الكافرين بقره )2(،89. ستمگران )الا لعنة الله على الظالمين هود )11(، 18. و... را نفرين مى‏كند؛ اما اين نفرين‏ها در امور مهم و كلان و براى دشمنانى است كه به هدايتشان اميدى نيست.
به خواستگار شما توصيه مى‏كنيم كه به دليل شنيدن پاسخ منفى در ازدواج، نفرين نكنند. نفرين كردن در غير موارد پيش گفته، خلاف سيره پيشوايان دين است و آنان از نفرين مؤمنان و دوستان نهى كرده‏اند.
شما نيز از نفرين خواستگار، هيچ‏گونه نگرانى به خود راه ندهيد؛ زيرا حقتان نفرين نيست. شما در ازدواج خود حق انتخاب داريد و مطمئن باشيد كه خداوند هيچ‏گونه اثرى در نفرين او قرار نخواهد داد؛ همان‏گونه كه به همه دعاها نيز اثربخشى نمى‏دهد.