چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در جلسه خواستگارى چه نوع پوششى مناسب است: چادر يا مانتو؟

پاسخ :
با توجه به اين كه خواستگار بايد شما را همان گونه كه هستيد ببيند، سعى كنيد آن ‏گونه لباس بپوشيد كه هميشه هستيد؛ يعنى اگر چادرى هستيد با چادر.
طبيعى است كه خانم چادرى، در جلسه خواستگارى با چادر مشكى ظاهر نمى‌‏شود و با چادر روشن حضور مى‌‏يابد كه همين حركت، به معناى چادرى بودن او است. البته دختر و پسر براى شناخت نوع پوشش يك‏ديگر و جزئيات آن (ميزان پوشش) در اجتماع، به ديدن وضعيت همديگر در جلسه خواستگارى بسنده نمى‌‏كنند و در جلسه اول گفت‌‏وگو از يك‏ديگر در اين باره سؤال خواهند كرد.
گذشته از مسأله نوع حجاب، در انتخاب رنگ لباس (چادر يا مانتو) دقت كنيد و قبل از خواستگارى، رنگ‏‌هاى مناسب را امتحان كرده از اعضاى خانواده نظر بخواهيد. يادتان باشد كه نخستين ديدار هميشه تأثيرگذار است.
آقا نيز بايد در مورد پوشش خود دقت كند. استفاده از لباس‏‌هاى جلف (حتى اگر در زندگى اجتماعى خود چنين پوششى دارد) براى جلسه خواستگارى مناسب نيست. بهتر است در جلسه خواستگارى، لباس رسمى‏‌تر و البته ساده و راحت بپوشد و درباره پوشش اجتماعى‏‌اش در جلسه اول گفت‏‌وگو با دختر سخن بگويد.

نظرات کاربران