چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا شناخت خط فكر سياسى همسر آينده پيش از ازدواج لازم است و آيا دو خط فكر سياسى متضاد، مشكلى در آينده ايجاد نخواهد كرد؟

پاسخ :
مقصود از خط فكر سياسى، طرز فكر مورد هيأت حاكمه و نظام سياسى كشور است.
شناخت خط فكر سياسى همسر آينده پيش از ازدواج لازم است؛ زيرا در صورت انتساب خانم و آقا به دو حزب و گروه سياسى متضاد )چه فعاليت سياسى داشته باشند و چه نداشته باشند(، اگر متعصب بوده، در بينش خود انعطاف نشان ندهند، احتمال بروز مشكل و ايجاد تنش زياد است.
در صورتى اين تضاد سياسى قابل تحمل است كه اختلاف زياد نباشد و هر دو بر فكر خود تعصب نورزند.
اگر يكى سياسى باشد و ديگرى وابستگى سياسى به حزب و گروهى نداشته باشد و با عقايد همسرش نيز مخالفتى نكند، مشكلى پديد نخواهد آمد.