چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا كتابی با نام " امام صادق (ع) از دیدگاه دانشمندان جهان امروز" نوشته مجموعه ای از دانشمندان وجود دارد؟

پاسخ :
كتاب هائی در این زمینه وجود دارد كه به دو كتاب اشاره می شود.
1)- الامام الصادق (علیه السلام) كما عرفه علماء المغرب (امام صادق آنچنان كه علمای غرب او را معرفی كرده‌اند) كه این كتاب به زبان عربی است و مترجم آن آقای دكتر نورالدین آل علی است. در صورت تمایل می‌توانید متن كتاب مزبور را در آدرس ذیل پیدا كنید.
http://www.14masom.com/14masom/08/mktba8/fehreskotob.htm
2)- مغز متفكر جهان شیعه امام جعفر صادق علیه السلام، كه به زبان فارسی می‌باشد و مركز مطالعات اسلامی استراسبورگ آن را منتشر كرده است.
دانشمندان عضو مجمع تحقیقات استراسبورگ تحقیق وسیعی مربوط به مذهب شیعه دوازده امامی از جمله تحقیق وسیعی مربوط به امام ششم علیه السلام را به انجام رسانیدند كه اسامی آنها عبارت است از:

1)- آقای (آرمان بل) استاد دانشگاه های بروكس و گان، در بلژیك

2)- آقای (ژان – اوبن) استاد دانشگاه گان.

3)- آقای (روبرت برونشویك) استاد دانشگاه پاریس

4)- آقای (كلود كاهن) استاد دانشگاه پاریس

5)- آقای (انریكو جردلی) استاد دانشگاه در ایتالیا و معاون فرهنگستان

6)- آقای (هانری ـ كوربن) استاد دانشگاه و مدیر مطالعات مربوط به علوم مذهب شناسی

7)- آقای (توفیق ـ فحل) استاد دانشگاه استراسبورگ.

8)- آقای (فرانسیكو گابریلی) استاد دانشگاه رم.

9)- پروفسور (ریچاد ـ گرام لیخ) استاد دانشگاه در آلمان غربی

10)- دوشیزه (آن ـ لمبتون) استاد دانشگاه لندن

11)- آقای (ژرار ـ لوكنت) استاد دانشگاه السنه شرقی در پاریس.

12)- آقای (ایوون لنبان ـ دویل فوند) مدیر انستیتوی تحقیقات علمی در پاریس.

13)- آقای (ویلفرید ـ مدلونگ) استاد دانشگاه شیكاگو در آمریكا.

14)- آقای (هانری ماسه) استاد دانشگاه در فرانسه.

15)- آقای (شارل پلا)‌ استاد دانشگاه در پاریس.

16)- آقای (ژورژ ـ وازدا) استاد دانشگاه لیون در فرانسه.

17)- آقای (الیاش) استاد دانشگاه كالیفورنیا

18)- بانو (دورن ـ هینچ كلیف) استاد دانشگاه لندن.

19)- آقای (فریتز مه یر) استاد دانشگاه بال در سوئیس.

20)- آقای (ژوزف ـ مانوز) استاد دانشگاه فری بورگ در آلمان غربی.

21آ)- قای (هانس ـ مولر) استاد دانشگاه فری بورگ در آلمان غربی.

22)- آقای (هانس ـ رومر) استاد دانشگاه در آلمان غربی.[1]
پی نوشت:
[1]مغز متفكر جهان شیعه، ص 6 ـ 7.
منبع: پایگاه حوزه