چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در چه منزلي از منازلي كه امام حسين(ع) از مكه تا عراق طي نمودند خبر شهادت قيس را به امام حسين (ع)دادند؟

پاسخ :
روز بيست هشتم ذي الحجه سال 60، كه امام(ع) در منطقه عذيب الهجانات بودند. چهار نفر از مردم كوفه از جمله نافع بن هلال به امام پيوستند. امام در مورد قيس بن مسهر از آنها سؤال كردند و آنان امام را از شهادت ايشان با خبر كردند امام از شنيدن شهادت قيس به گريه افتاد و آيه: (فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر)[1]را قرائت فرمودند.
پی نوشت:
[1] سوره احزاب آيه 23.
منبع: پايگاه حوزه