چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

داروهای گیاهی ضد رماتیسم چیست؟

پاسخ :
نسخه شماره 1
دارو : سیر Allium sativum
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد روزی سه بار همراه غذا میل کنید .
*******
نسخه شماره 2
دارو : پیاز Allium cepa
مقدار مصرف : 40 تا 80 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را روزی سه بار همراه غذا میل کنید .
*******
نسخه شماره 3
دارو : پوست یا برگ گیاه بید ( Salix specied)
مقدار مصرف: 3 تا 6 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 4
دارو : اکلیل الملک ( ناخنک ) ( Melilotus officinalis)
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 5
دارو : مرغ ( شیندان ) ( Agropyrum repence)
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 6
دارو : برگ و پوست ساقه گیاه زبان گنجشک ( Fraxinus excelsior)
مقدار مصرف : 3 تا 6 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 7
دارو : دانه های خردل سیاه و سفید ( Brassica nigra and alba)
طرز تهیه و مصرف : از خارج به شکل ضماد و مشمع و محلولهای مالیدنی مصرف کنید .
*******
نسخه شماره 8
دارو : پوست و جوانه های سپیدر ( Populus nigar)
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 9
دارو : تمام گیاه بابونه اصلی ( Matricaria chamomilla)
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 10
دارو : شاه بلوط هندی ( Aesculus hippocastanum )
مقدار مصرف :2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 11
دارو : برگ و میوه برگ بو ( Laurus nobilis)
مقدار مصرف : 3 تا 6 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 12
دارو : ریشه و روغن کرچک ( Ricinus communis )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
جهت استفاده از روغن کرچک به مقدار کافی از آن روزی چند بار به موضع دردناک مالیده شود .
*******
نسخه شماره 13
دارو : تمام گیاه ترشک اسفناجی ( Rumex patientia )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 14
دارو : پوست گیاه نارون قرمز ( Ulmus campestris )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 15
دارو : برگ یا چوب یا پوست ساقه غان ( قان ، توس ) ( Betula alba )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
*******
نسخه شماره 16
دارو : تمام گیاه گلدار اکلیل کوهی ( Rosmarinus officinalis )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
نكته خيلي مهم :
ذكرمورد استعمال داروهاي گياهي تنها بر اساس وظيفه اطلاع رساني اين سايت مي باشد و به هيچ عنوان به معناي تجويز نسخه ی درماني نمي باشد .
منبع: www.irteb.ir