چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

برخي از افراد چاق که از قرص‌هاي ملين استفاده مي‌کنند دچار تورم اندام مي‌شوند. دليل اين پديده چيست؟

پاسخ :
برخي از افراد چاق، خودسرانه اقدام به درمان چاقي مي‌کنند و با مصرف قرص‌هاي ملين سعي مي‌کنند لاغر شوند، در حالي که مصرف مرتب اين قرص‌ها آسيب‌هاي شديدي به دستگاه گوارش مي‌زند و در نهايت موجب ورم مي‌شود، به‌طوري که فردي که رژيم لاغري گرفته است به ناگهان متوجه مي‌شود که وزنش افزايش يافته است. دليل اين پديده بروز اسهال در افراد و در نتيجه دفع پتاسيم است که در نتيجه موجب ورم عمومي بدن نيز مي‌شود.