چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر قرار باشد به‌صورت غيردارويي، فشارخون را کنترل کنيم، چه توصيه‌اي مي‌کنيد؟

پاسخ :
در حقيقت بايد ابتدا سبک زندگي‌مان را اصلاح کنيم. غذاهاي کم‌چرب استفاده کنيد. روي مصرف ميوه، سبزي‌ها، حبوبات و مواد غذايي سبوس‌دار و لبنيات کم‌چرب، تاکيد داشته باشيد. ميزان مصرف سديم بايد تحت کنترل باشد. مصرف پتاسيم و ماده غذايي حاوي اين ماده ‌مانند موز و گريپ‌فروت را هم بيشتر کنيد. سيگار را بايد ترک کنيد. سيگار صدمه شديدي بر ديواره شريان‌ها مي‌زند و باعث تصلب شريان‌ها مي‌شود. بيش از اندازه کار نکنيد. خواب کافي داشته باشيد. اضطراب را از خود دور کنيد و روش ريلاکسيشن را به کار بگيريد. آرام و عميق تنفس کنيد. اين کار اثر چشم‌گيري بر فشارخونتان دارد. فشارخون خود را در خانه اندازه بگيريد. دارو‌هاي خود را درست مصرف کنيد. به طور مرتب نزد پزشک برويد.
www.salamat.com