چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا حديث معروف به «حديث کساء» [آنچه در آخر مفاتيح الجنان آمده ] معتبر است؟

پاسخ :
پاسخ از آيت الله العظمي مظاهري دامت برکاته:
حديث کساء، سند معتبر ندارد؛ لکن به نحو توسل است و از اين جهت خواندن آن اشکال ندارد. [حادثه اي که منجر به نزول آيه تطهير شد متواتر بين شيعه و سني مي باشد، لکن الفاظ مربوط به حديث کساء مورد اختلاف بين علما است.]
منبع: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دختری از آسمان، آقا شریفیان و احمدیان