چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا حضرت زهرا(س) در برابر شخص نابينا باز هم پوشش خود را حفظ فرمودند؟

پاسخ :
پاسخ از آيت الله العظمي مظاهري دامت برکاته:
نظر و ديد خود را حفظ فرمود نه پوشش خود را. و به پيامبر اکرم(ص) هم عرض کردند که اگر او مرا نمي بيند، من او را مي بينم و انگيزه و داعيه اي براي اين نظر و ديد، هر چند حلال، نيست.
[فرد نابينائي اجازه خواست که به منزل فاطمه وارد شود، آن گرامي خود را از او پوشيده داشت. رسول خدا(ص) به او فرمود: چرا خود را پوشيده داشتي در حالي که نابيناست و تو را نمي بيند؟ عرض کرد: اگر او مرا نمي بيند من او را مي بينم، و نيز رايحه و عطر را مي بويد و شامه اش سالم است. رسول خدا(ص) فرمود: گواهي مي دهم که تو پاره تن مني، بحار ج 43 ص 91]
منبع: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دختری از آسمان، آقا شریفیان و احمدیان