چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا در نمازها سبحان ا... را آهسته مي‌خوانيم؟

پاسخ :
در خصوص اين سؤال شما بايد عرض كرد كه اگر منظورتان از سبحان ا... ،‌ذكر ركوع و سجده است ، طبق نظر مراجع عاليقدر تقليد فرقي بين بلند خواندن و آهسته خواندن نيست .
واگر منظورشما ذكر تسبيحات اربعه در ركعت سوم و چهارم است . بايد عرض كرد كه علت و فلسفه آهسته خواندن آنرا نيافتيم هر چند كه بر مكلف واجب است در فروع دين (احكام) مقلد يا مجتهد باشد اگر چه فلسفه و علت آنرا هم نداند .
البته در مورد فلسفه احكام به نكات ديگري در كتاب ( فلسفه از اسرار احكام ج2) اشاره شده است كه مي‌توانيد رجوع بفرمائيد .
www.eporsesh.com