چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا مسلمانان روزى را با عنوان عيد قربان جشن مى گيرند و چرا گوسفند قربانى مى كنند؟

پاسخ :
عيد قربان يكى از اعياد رسمى اسلامى است در اين عيد كسانى كه براى انجام مناسك حج به مكه رفته اند در منى قربانى مى كنند و كسانى نيز كه در مكه نيستند شايسته است گوسفند قربانى كنند و گوشت آن را ميان تنگدستان و مؤمنان تقسيم نمايند.
شايد يكى از اسرار اين كه روز مذكور در اسلام عيد شمرده شده است، اين باشد كه مسلمانان خاطره آمادگى حضرت ابراهيم و اسماعيل((عليهم السلام)) براى انجام فرمان خداوند و فداكارى در راه حق را زنده نگاه دارند و به ياد بيچارگان و مستمندان افتند و بدانند كه در زندگى تنها نبايد به فكر خويش باشند، بلكه بايد به چنين كسانى نيز رسيدگى كنند.
www.eporsesh.com