چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا با غسل جنابت وضو لازم نيست، ولي با غسل هاي ديگر براي نماز , وضو لازم است ؟

پاسخ :
در مورد واجب نبودن وضو براي نماز پس از غسل جنابت، در فقه اسلام دليل خاص داريم , ولي درمورد غسل هاي ديگر چنين دليلي وجود ندارد. البته به فتواي بعضي از فقها مي توان با غسل هاي ديگر هم بدون وضو نماز خواند و با غسلهاي مستحبي اگر دليل معتبري داشته باشد, مانند غسل جمعه مي توان بدون وضو نمازخواند.(1)
پی نوشت:
1 - توضيح المسائل مراجع، ج1، ص 242، مسئله 391.
www.eporsesh.com