چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

ظرفيت هارد ديسک روي سيستم من فقط چهل گيگابايت است که به دو درايو C و D تقسيم شده است. درايو C ده گيگابايت و درايو D سي گيگابايت است. از ابتدا عادت کرده ام که اطلاعات شخصي خود را درون پوشه My Document ذخيره کنم. براي نمونه، تمام فايل هاي اسنادي مانند فايل هاي متني و PDF و عکس هاي شخصي در اين پوشه ذخيره شده است. مشکل اين است که اکنون درايو C پر شده و ديگر نمي توانم درون آن هيچ فايلي را ذخيره کنم. آيا مي توان تمام پوشه My Document را به درايو D منتقل کرد تا هم درايو C آزاد شود و بتوانم نرم افزار نصب کنم و هم ترتيب و نظم اطلاعات در My Document به هم نريزد؟

پاسخ :
به دو روش مي توانيد اين مشکل را برطرف کنيد. در روش اول، مي توانيد همان پوشه هاي درون My Document را درون يک پوشه جديد بسازيد و با کپي کردن اطلاعات درون پوشه هاي جديد، سعي کنيد از اين به بعد اطلاعات را درون اين پوشه ها ذخيره کنيد. اما اگر مي خواهيد هنوز اطلاعات در My Document ذخيره شوند، روش دوم، انتقال کل پوشه My Document است. مي توانيد آدرس محل ذخيره اين پوشه را تغيير دهيد. روي آيکون My Document راست کليک کرده و گزينه Properties را انتخاب کنيد. در پنجره گشوده شده، در گزينه Target folder location مي توانيد آدرس يک پوشه جديد را روي درايو D بدهيد تا My Document به آن پوشه منتقل شود. اگر اين پوشه در درايو D ساخته نشده باشد، از شما براي ساختن پوشه جديد سؤال مي شود. OK کرده و کليد Apply را بزنيد. از شما سؤال مي شود آيا مطمئن هستيد که مي خواهيد My Document قديمي را پاک و اطلاعات را به My Document جديد منتقل کنيد. گزينه yes را کليک کنيد و منتظر بمانيد تا My Document کپي شود.
منبع: عصر شبکه، شماره 106.

نظرات کاربران