چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر کسی دیانت داشته باشد آیا لازم است شرایط دیگر را هم براي ازدواج داشته باشد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
امام صادق (عليه السلام) می فرمایند: من خطب الیکم فرضیتم دینه و امانته کائنا من کان فزوجوا. اگر کسی دختر شما را خواستگاری کرد ، اگر از دین و امانتش راضی بودید، هرطوری هست دخترتان را به ازدواج او درآورید. نه منظورحضرت این نیست که شما به ویژگی های دیگرش کار نداشته باشید. الا اینکه او یک متدین به معنی واقعی، دین دار به معنی واقعی باشد . ولی خوب یکسری ویژگی هایی هم هست، مثل سن و تحصیلات هم مهم است . من نظرم این است که ویژگی های دیگر را مد نظر قرار دهید. معنایش این نیست که صرفا دین داشت، کافی است. منافاتی ندارد. فرد دین دار است ما از تحصیلات و سربازی و شرایط دیگرش هم می پرسیم . این ها با فرمایش حضرت منافاتی ندارد. در اینجا باز مسئله همتایی و کفویت مهم است .
www. ch3.iribtv.ir