چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دو سال است که به خواستگاری خانمی می روم و جواب رد می شنوم . چه کار کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
ما گفتیم شما دو بار بروید نه هفده بار . من از کسانی که یک بار جواب منفی شنیده اند ، می خواهم یک بار دیگرهم به خواستگاری بروید ، ممکن است جواب مثبت بگیرید . ولی دو سال خواستگاری درست نیست چون شما باعث می شوید خانوداده دختر مأخوذ به حیا بشوند یعنی در رودربایستی بیفتند و برای آنها مشکل درست می کنید .
شما با این اسرار ، احساس می کنند آبرویشان در خطر است و بگویند : دخترمان را بدهیم و برود . در ضمن این کار با عزت شما هم منافات دارد . شما اقتدار دارید . خیلی وقت ها قسمت ما نیست و ما می خواهیم آن را عوض کنیم .
www.ch3.irbtv.ir