چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اميرالمؤمنين (عليه السلام) درباره ي حرص و قناعت چه فرمودند؟

پاسخ :
امام صادق (عليه‏السلام) :
كـانَ أمـيرُ الـمؤمنينَ صلواتُ اللّه علَيهِ يقولُ : ابنَ آدمَ ، إنْ كُنتَ تُريدُ مِن الدُّنيا ما يَكْفيكَ فإنَّ أيْسَرَ ما فيها يَكْفيكَ ، وإنْ كُنتَ إنَّما تُريدُ ما لا يَكْفيكَ فإنَّ كُلَّ ما فيها لا يَكْفيكَ ؛
امير المؤمنين(صلوات اللّه‏ عليه) مى‏فرمودند : اى آدميزاد ! اگر از دنيا به قدر كفايت خواهى همان كمترين دنيا تو را بس باشد و اگر بيش از كفايت خواهى همه دنيا هم تو را بس نباشد .
الكافي : 2 / 138 / 6