چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خداوند متعال در نجوا با حضرت موسي عليه السلام درباره ي فقر و ثروت چه فرمود؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
في مُناجاةِ موسى عليه‏السلام :يا موسى ، إذا رَأيتَ الفَقرَ مُقبِلاً فَقُل : مَرحَبا بشِعارِ الصالِحينَ ، وإذا رأيتَ الغِنى مُقبِلاً فَقُل : ذَنبٌ عُجِّلَت عُقوبَتُهُ ؛
در نجواهاى خداوند مـتعال با موسى عليه‏السلامآمده‏است : اى موسى ! هرگاه ديدى كه فقر روى آورده‏است ، بگو : خوش آمدى ، اى بالاپوش صالحان ! و هرگاه ديدى كه ثروت و توانگرى روى آورده‏است ، بگو : (اين به خاطر) گناهى است كه كيفرش به سوى من شتافته است .
الكافي : 2 / 263 / 12