چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شانه كردن موي سر چه فايده اي دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
كَثرَةُ تَسريحِ الرَّأسِ تَذهَبُ بِالوَباءِ ، وتَجلِبُ الرِّزقَ ، وتَزيدُ فِي الجِماعِ؛
فراوان شانه زدن موها ، وَبا را از ميان مى‏بَرَد ، روزى مى‏آورد و بر قدرت انسان براى نزديكى مى‏افزايد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 489 ، حديث 6

*******
امام صادق عليه‏السلام :
تَسريحُ الرَّأسِ يَقطَعُ البَلغَمَ ، وتسَريحُ الحاجِبَينِ أمانٌ مِنَ الجُذامِ ، وتَسريحُ العارِضَينِ يَشُدُّ الأَضراسَ؛
شانه كردن موى سر ، بلغم را از ميان مى‏بَرَد ، شانه‏زدن ابروها ، ايمنى از جذام است و شانه‏زدن موى گونه‏ها ، دندان‏ها را استحكام مى‏دهد .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 167 ، حديث 480