چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اميرالمؤمنين علي عليه السلام درباره ي قرآن چه سفارش فرموده اند؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
اللّه‏َ اللّه‏َ في القرآنِ ، لا يَسبِقُكُم بالعَمَلِ بهِ غَيرُكُم ؛
خدا را! خدا را! درباره قرآن ، مبادا ديگران با عمل به آن ، بر شما پيشى گيرند .
نهج البلاغة : الكتاب 47 منتخب ميزان الحكمة : 458

*******
امام على عليه‏السلام :
تَعَلَّمُوا كتابَ اللّه تباركَ وتعالى ؛ فإنّهُ أحسَنُ الحَديثِ وأبلَغُ المَوعِظَةِ ، وتَفَقَّهُوا فيه فإنّهُ رَبيعُ القُلوبِ ، واستَشفُوا بنُورِهِ فإنّه شِفاءٌ لِما في الصُّدورِ ، وأحسِنُوا تِلاوَتَهُ فإنّهُ أحسَنُ القَصصِ ؛
كتاب خداوند تبارك و تعالى را بياموزيد ؛ زيرا كه آن نيكوترين سخن و رساترين اندرز است و قرآن را بفهميد ؛ زيرا كه آن بهار دلهاست و از نور آن شفا جوييد ؛ زيرا كه آن شفابخش بيماريهاى سينه‏هاست و آن را نيكو تلاوت كنيد ؛ زيرا كه آن بهترين ، داستان است .
تحف العقول : 150 منتخب ميزان الحكمة : 458