چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پاك و آراسته به مسجد رفتن چه ثوابی دارد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
علَيكُم بِإتيانِ المَساجِدِ ؛ فإنّها بُيوتُ اللّه في الأرضِ ، ومَن أتاها مُتَطَهِّرا طَهَّرَهُ اللّه‏ُ مِن ذُنوبهِ وكُتِبَ مِن زُوّارِهِ فَأكثِرُوا فيها مِن الصَّلاةِ والدُّعاءِ ؛
بر شما باد به رفتن مساجد ؛ زيـرا مـساجد خانه‏هاى خدا در روى زمينند . هر كه پاك و پاكيزه وارد آنها شود خداوند او را از گناهانش پاك گرداند و در زمره زائران خود قلمدادش كند . پس ، در مساجد نماز و دعا بسيار بگزاريد .
أمالي الصدوق : 293 / 8