چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

افرادي که فقط در مجلس سخنراني شرکت مي کنند و در مراسم روضه و مرثيه شرکت نمي کنند و يا برعکس، آيا صحيح است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
هر دو کار، صحيح نيست. زيرا هدف از برگزاري مجالس عزاداري، هم بيان و آموزش معارف دين، اصول، احکام و اخلاق شريعت مقدسه است که به وسيله سخنراني انجام مي گيرد هم توسل و ذکر مصيبت ائمه هدي و بالاخص حضرت ابي عبدالله الحسين(عليه السلام) که به وسيله روضه خواني انجام مي شود و لذا بي اعتنايي هر کدام از آن، درست نيست و اگر صورت اعراض يا وهن پيدا کند، جايز نمي باشد.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان