چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا اين مطلب صحيح است که زنان بني هاشم در طول راه اسارت، بدون حجاب بودند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
اين مطلب قطعا درست نيست؛ زيرا اگر تعرضي به آن خاندان مطهر مي شد که ضرر به شخصيت آنها مي زد، يقيناً امام معصوم وقت يعني امام سجاد(عليه السلام)، حافظ شخصيت آنها که شخصيت خاندان رسول الله(صلي الله عليه و آله و سلم) بودند، بود.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان