چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا برهنه شدن هنگام عزاداري در مسجد ياحسينيه يا جاي ديگر اشكالي دارد؟

پاسخ :
برهنه شدن هنگام عزاداري و سينه زدن يا زنجير زدن اشكالي ندارد،[1] ولي اگر در جايي است كه زنان نامحرم مشاهده مي كنند، بهتر است بدن پوشيده باشد. اگر بداند از ديدن بدن او ديگران به گناه مي افتند، از باب "ولا تعاونوا علي الاثم والعدوان"، (بر گناه و دشمني كمك نكنيد) برهنه شدن جائز نيست.
[1] آيت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، ص 619؛ آيت الله تبريزي، استفتائات جديد، ص 453.