چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

لطفا توضيحاتي در خصوص نوع شاهد و رابطه آن با من و متن شهادت نامه براي اعسار از مهريه ارائه فرمائيد.

پاسخ :
1-شهادت نامه شامل دو قسمت است 1- مشخصات شاهد 2- موضوع شهادت و در خصوص موضوع مورد درخواست هر کسي که عاقل ، بالغ و کامل باشد و در عين حال نسبت به شرايط زندگي شما اطلاع و اشراف داشته باشد ميتواند شهادت بدهد.
2-شما ميتوانيد از نمونه فرمهاي رايگان دادخواست اعسار مهريه در بخش معاضدت حقوقي < نحوه تنظيم دادخواست هاي خانوادگي > مهريه ، استفاده کنيد .
www.hvm.ir