چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

کارمندي که ده سال قبل استخدام رسمي آزمايشي بوده باشد و سپس استعفا داده و بعد از چندسال دوباره به سرکار آمده است ولي کارگزيني الان حکم استخدام پيماني را صادر کرده است آيا مي شود به ديوان عدالت مراجعه کردتا حکم رسمي صادر شود لطفا راهنمايي کنيد.

پاسخ :
تشخيص نوع بكارگيري در قالب پيماني يا رسمي بعهده اداره بكارگيرنده ، شرايط و نيازهاي سازماني و همچنين شرايط و اوصاف مستخدم است . ديوان عدالت نمي تواند در اين خصوص فصل الخطاب باشد .
www.hvm.ir