چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

احتراما" اينجانب خدمت سربازي را در منطقه عملياتي انجام داده ام ايا قانوني مبني بر محاسبه خدمت مربوطه بعنوان سنوات خدمت در تامين اجتماعي به غير از محاسبه مدت دو سال كه براي عموم محاسبه ميگردد وجوددارد.ضمنا" بنده در شركت خصوصي وابسته به مقررات تامين اجتماعي شاغل ميباشم .

پاسخ :
وفق قوانين، خدمت وظيفه عمومي صرفا به ميزان دو سال براي سازمانها و شرکتها از حيث محاسبه سنوات خدمت قابل احتساب است .
www.hvm.ir