چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

باتوجّه به اينكه كتابهاى نفيس موجود در بعضى از مراكز و خانه‏ها در معرض تلف شدن بوده و نگهدارى آنها مشكل است، عدّه‏اى پيشنهاد داده‏اند كه قسمتى از كتابخانه مركزى شهر در اختيار اين مراكز قرار بگيرد تا كتابها با حفظ وقفيّت آنها به همان صورتى كه در مكان اول بوده‏اند، به آن بخش منتقل شوند، آيا اين كار جايز است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي خامنه اي(مدظله العالي):
اگر ثابت شود كه انتفاع از آن كتابهاى وقفى نفيس مشروط به استفاده در مكان خاصى است، تا زمانى كه رعايت آن با حفظ كتابها از ضايع شدن و تلف ممكن باشد، انتقال آنها از آن مكان خاص به محل ديگر جايز نيست و در غير اين صورت بيرون بردن آنها از آن مكان به مكانى كه اطمينان به حفظ كتابها در آنجا وجود دارد، بدون اشكال است.
منبع: www. khamenei.ir