چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شخصى قطعه‏اى از زمين‏هاى خود را براى ساخت حسينيه وقف كرده و ساخت حسينيه مذكور در آنها به پايان رسيده است، ولى بعضى از اهالى قسمتى از حسينيه را تبديل به مسجد كرده‏اند و درحال حاضر در آن به عنوان مسجد، نماز جماعت مى‏خوانند، آيا تبديل حسينيه به مسجد توسط آنان صحيح است؟ و آيا احكام مسجد بر آن قسمت مترتّب مى‏شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي خامنه اي(مدظله العالي):
واقف و غير او حق تبديل حسينيه‏اى را كه به عنوان حسينيه وقف شده به مسجد ندارند و با اين كار، تبديل به مسجد نمى‏شود و احكام و آثار مسجد هم بر آن مترتب نمى‏گردد، ولى برپايى نماز جماعت در آن اشكال ندارد.
منبع: www. khamenei.ir