چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

همکلاسي پسرم در کلاس او را مورد اذيت و آزار قرار مي دهد و فرزندم نيز عکس العملي نشان نمي دهد چه برخوردي را به او ياد بدهم؟

پاسخ :
گرچه رفع کردن اين مشکل براي شما آسان است، اما توصيه ام اين است که حتي المقدورخويشتن داري کنيد و دفاع ازخود را به فرزندتان واگذار کنيد.
1-به فرزندتان ياد بدهيد که جهت دفع دوست مزاحم بايد محکم و قاطع در برابر زورگويي هاي او ايستاده و در اين رابطه آشکارا از خود اعتماد به نفس و قاطعيت نشان دهد.
2-سعي کند حتي المقدور خود را از دسترس او خارج سازد و کاري به کار او نداشته باشد.
3-به او ياد بدهد مشکلش را با ناظم مدرسه در ميان بگذارد و از او کمک بخواهد.
4-سعي کنيد رفتار فرزندتان را با ديگر دوستانش مورد بررسي قرار بدهيد. اگر با ديگران چنين مشکلي نداشت به او ياد آور شويد که به فرد مزاحم بگويد مزاحم او نشود و در صورت تکرار اولياء مدرسه را در جريان امور قرار دهيد. آنچه که اهميت دارد اين است که مهارت جرأت آموزي را بايد در فرزندتان تقويت کنيد که در مقابل تعرض محکم بايستد و از او بخواهد که در رفتارش تجديد نظر کند.
منبع : ماهنامه 7 روز زندگي، شماره 110.