چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من 22دختري ساله هستم، قدم 165 و وزنم 70 است و فقط مي خواهم از ناحيه شکم لاغرشوم بايد چه کار کنم؟

پاسخ :
رژيمي که تنها منجر به از بين رفتن چربيهاي يک قسمت از بدن شود، به هيچ وجه جايگاه علمي ندارد. اگر ميخواهيد چربي هاي شکمتان را از بين ببريد، بايد ابتدا يک برنامه غذايي کم کالري با اصول طبيعي و سالم داشته باشيد و همراه با آن ورزشي سيستميک (ورزشي که با تمام قسمتهاي بدن کار کند) را انتخاب کنيد و سپس ورزشي موضعي در ناحيه شکم داشته باشيد تا کالري اضافي که بدن مي خواهد دفع کند، در ناحيه شکم تمرکز يابد.
منبع: ماهنامه زندگي ايده آل، شماره 43.

نظرات کاربران