چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مي‌خواهم جعبه‌اي براي وسايل کمک‌هاي اوليه دندانپزشکي در خانه درست کنم لطفا مرا راهنمايي کنيد که چه وسايلي در آن قرار دهم؟

پاسخ :
پيشنهاد تهيه جعبه کمک‌هاي اوليه دندانپزشکي بسيار فکر خوبي است. به همين دليل مي‌توانيد از مواد زير تهيه کنيد: روغن ميخک، پنس‌هاي کوچک، آينه دندانپزشکي (مي‌توانيد از دندانپزشک خود کمک بگيريد)، گلوله‌هاي کوچک پنبه که در يک پاکت، بسته‌بندي شده‌اند، وازلين،‌ نخ دندان، کمي خمير پانسمان دندان که اغلب در مطب‌هاي دندانپزشکي موجود است. موم نرم دندان که مي‌توانيد از داروخانه تهيه کنيد يا در اين‌باره از متخصص ارتودنسي خود کمک بخواهيد.تلفن دندانپزشک خانوادگي‌تان، اطلاعات بيمه و بيمه‌نامه مي‌تواند در جعبه‌ کمک‌هاي اوليه دندانپزشکي قرار گيرد.
www.salamat.com