چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

کارمندي هستم که تمام مدت کار بايد پشت ميز بنشينم. مدتي است دچار اضافه وزن شده‌ام. لطفا مرا راهنمايي کنيد.

پاسخ :
با توجه به نوع شغل‌تان مشکل شما نداشتن تحرک کافي و فعاليت فيزيکي است. توصيه ما به شما اين است که ورزش را حتما در برنامه روزانه‌تان قرار دهيد و در ساعات غيراداري حداقل روزي يک ساعت پياده‌روي کنيد. در ساعات اداري هم هر چند دقيقه يک بار از روي صندلي بلند شويد، کمي قدم بزنيد و چند نرمش کششي انجام دهيد. براي پيشگيري از کمردرد هم بهتر است از صندلي مناسب استفاده کنيد؛ صندلي که پشتي آن گودي کمر را پر کند، قابليت تنظيم ارتفاع داشته باشد و دو دسته براي استراحت دست داشته باشد. همچنين بهتر است از صندلي‌هايي که پنج چرخ يا پايه دارند، استفاده کنيد.
www.salamat.com